fredag 7 maj 2010

Inför vecka 19 och 20 i 4a + 4b

Hej!

Ännu en vecka har sprungit fram och eleverna har jobbat på som bara den. Riktigt kul att se flitens lampa lysa! Alla elever lämnar in sina läxor i tid. Toppen! Nästa vecka är det elevens val. Alla elever ska ha fått med sig information hem. Alla elever går i skolan mellan 8.00 - 13.20 om inte annat har angetts.

Tisdag den 18/5 är det idrottsdag på Vallen. Samling 8.00 utanför klassrummet. Eleverna ska ha på sig rätt kläder för dagens aktiviteter, matsäck och vattenflaska. Ska de ta sig till eller från Vallen själva behöver vi ha ett intyg senast dagen innan. Dagen slutar cirka klockan 13.00.

Vi lärare skulle vara tacksamma om ni ville ta upp mer era barn om vikten av att duscha efter idrotten. Från flera håll får vi höra att de allra flesta av elever låter bli att duscha efter idrotten. Vi har diskuterat det ett antal gånger med eleverna och börjar nu känna oss tjatiga. Det är också självklart att man byter om till idrotten om man är här i skolan. Även om man inte kan delta aktiv så kan man delta genom att hjälpa till med att plocka fram eller ta tid.

Läxor vecka 20
Matteläxa - till fredag i räknehäftet,
Svenska -till fredag, diktamen på 20 ord med dubbelteckning,
NO - läxa till torsdag, läxan skrivs i NO-häftet.

En riktigt trevlig helg!

Mattias & Jeanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar