torsdag 23 september 2010

Vecka 38 - Apropå skoluniform?




Tallens elever berättar om veckan

Vi har hållt på med en debatt.Det var roligt att debattera om läxor,skoluniform och valfritt ämne.En var moderator(samtalsledare)några var emot och några för.4:na var publik och jury.Vi har gjort multiplikations tabellen varje dag och vi har börjat läsa godnatt mister Tom .Vi har gjort en tidnings artikel.

Astor K och Astrid Ö i 5a

Det mesta har varit som vanligt den här veckan. på måndagen förberedde femorna till
debatten. För fyrorna var det som vanligt. Fyrorna har haft engelskaprov och det gick bra det handlade om veckodagar, sifror och verben. Den här veckan har vi haft orientering på idrotten. Fyrorna har haft stick och virk, vi har hållt på med gosedjur och dans.

Olivia F 4b och Jacob L 5b

Den här veckan har varit rätt rolig och den har gått väldigt fort. På torsdagen har vi haft engelskadiagnos. Den var inte så svår. På stick och virk fick vi göra egna små figurer som gör tinnitusljud. PPPPPIIIPPP!!!!. När vi var färdiga med dem skulle vi dansa med dem. Det var kul. "NOT" från Johan. Den här veckan har också dem flesta haft orientering på idrotten.

Vera B och Johan JL 4A


När vi var på skansen var vi med i en tävling och klass 5B tog hem 1:a pris.
Alla elever fick en stegräknare vi fick även fem slipsar med kycklingar på. Vår rektor och studierektor fick varsin slips av oss som dem stolt visat upp för alla elever på skolan.
Erika 5B



Läxor vecka 39

År 4
Engelska - Alla elever har en individuell läxa, vilket betyder att alla elever tränar på det som de missade på provet. Läxa är till torsdag.
Matematik - Veckomatte + tabellerna 6 och 7. till torsdag.

År 5
Engelska prov på torsdag.
Matteläxa till fredag
Multiplikation 5 min/dag vid behov.

Trevlig helg!
Anki, Ingela, Mattias, Jeanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar