fredag 10 december 2010

Vecka 49

5AB på konstutställning på Galleri Kocks. Konstnär: Annika Nordenskiöld





Vem är apan och vad är det som apan släpar på?


Annika visar och berättar om en av sina konstverk.


Elevkommentarer

Den 13/12 ska vi ha Lucia.Dom som ska vara med på Lucia ska vara i skolan 07:15.
Vi ska ha matte prov på måndag den 20/12.
Vi ska kunna simma 200 meter,eller mer.

Den här veckan har vi jobbat med våran öde ö.
Vi har haft Luciaövning.Våran Lucia heter Pauline.
I måndags så var vi på söder och tittade på vernisage och sen var vi på julmarknaden i gamla stan.Det var Astors och Tuvas mamma Annika som hade vernisaget. Hon ãr jättte duktig på att måla¡!¡!Vi fick välja vart vi skulle äta.Några valde Burger king, sushi, tacobar och pizza.Det var jätte roligt!
Hejdå alla föreldrar!!!!!!!!!!!!!!

//Mai och Tilda i 5a :P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den här veckan har varit spännande.I måndags så var vi på Vernisage hos Tuva och Astors mamma Annika på Söder, sen så åt vi på Södarhallarna (saluhallarna)där hade vi en timme på oss att leta upp en bra resturang!Sen GICK vi till gammla stan där var vi på Julmarknad då hade vi också en timme på oss att gå runt där.I Tisdags så gjorde vi inget speciellt, då hade vi halvdag. I Onsdags så hade vi vanliga lektioner så det var helt enkelt en helt vanlig dag för oss. I Torsdags så dansade vi på Idrotten,Alla var tvungna att dansa med motsats kön hahaha.I dag(fredag)så hade vi Bild och Matte,efter lunch så har vi ön (som alltid).Idag klockan 15:00 har vi lucia övning, Vår lucia heter Pauline och går i 9:an

/Klara h,Tuva 5B och Astrid 5A

TREVLIG HELG ALLA SOM LÄSER DET HÄR!!!




Lärarkommentarer

Eleverna i Tallen är lika flitiga som tomtens nissar. Det jobbas och jobbas febrilt i alla våra klassrum. Många gånger vill eleverna inte ens gå ut på rast. Nu är det bara åtta skoldagar kvar innan ett välförtjänt jullov kommer. Innan dess ska vi fira lucia och även hinna med ett och annat läxförhör. Men det lär gå som en dans.

På måndag är det lucia. Eleverna som är med i tåget börjar 7.15. Alla andra elever börjar som vanligt klockan 8.00. På tisdag är det simning för 5:orna. Alla elever som ska simma ska ta med sig simkläder och vattenflaska samt en extra frukt. Dagen avslutas i skolan enligt vanlig tid.

Läxor år 4
Mån 13/12 No-läxa, Ett glas vatten.
Tis 14/12 Läxförhör på Vikingar. Sidan 8 -31.

Läxor år 5
Tis 14/12 No-läxa, Ett glas vatten.
Mån 20/12 Matteprov motsvarande innehållet i kapitel 3 och 4 i Matteborgen.

En riktigt härlig helg önskas alla från oss alla i Tallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar