onsdag 10 mars 2010

Hej alla föräldrar och elever

5B Vecka 10

Tja alla föräldrar och elever. Det har varit en rivstart på V.10. det har både varit jobbigt och roligt. De flesta av oss är tröta på mitten av dagen sen efter lunch blir det jobbigt. http://www.youtube.com/watch?v=OBAdMz9VGSY kolla vår coola reklamfilm om koffein flingor. (dom som gjort filmen är Felix, Fredrik, Arvid, Joel, Cappe.)Några grupper har redovisat sina studiebesök i power point. Veidekke, Excounter och ITT Water and Watewate.Vi tittade på fotboll på idrotten. VI gjorde gravhamsbullar på HK dom var goda tyckte de flesta visa tog hem dom sen för att äta några sen eller bjuda sina familj. Det snöade på morgonen sen klarna det det blev pannkkakor till lunch mums-mums. det var lite mulet. skottarna har gjort up stora högar av isig snö, en är vid en container vissa klätrar up på containern men fröknar kommer och säjer till så då hoppar dem ner. Veckans bloggare! Markus
Veckans Hund! Rusty ( Carinas hundvalp)
Läxor veckan som kommer!!
Engelska
Chapter 17.
Läsa texten så att man kan svara på frågor om den. Glosor till texten.
Grammatik: Futurum /I Will- I am going to
I won´t - I am not going to
Se workbook, chapter 17.
Matteläxpapper v 10. Svaren kan skrivas (snyggt) på pappret. Uträkningar ska finnas med.
Vi har påbörjat ett gediget grammatikavsnitt i svenska och religion.
Eleverna har själva fått sätt ribban mot vilket omdöme de vill arbeta + el ++. I religion har de sedan delats in i blandade grupper där förhoppningsvis alla har samma ambitionsnivå.
Se arbetsplanenerna som ni fått hemskickade.
i torsdags hade vi ett nationellt prov i matte som jag tror att de flesta tyckte var enkelt.Så då har vi avdramatiserat det hela lite.
Då önskar jag bara er alla en trevlig och solig helg.
Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar