fredag 18 februari 2011

En härlig vintervecka!

Hej i Måndags hade vi svenska och matte. Sen har vi också haft no med Jeannete.
Vi har haft slöjd! Vi har kommit en lek som oturligt nog var förbjuden. Den här veckan
har gått fort och de känns som om de bara är måndag.Nu har vi 3B på besök i klassen. Måndagen som kommer ska man ha något bakat för vi ska ha klassfest jippi. Nu har vi gjort val till elvens val. :)De senaste dagarna har varigt snöiga.
Melker, Erik A, Aron och Gustaf.




Den här veckan har vi bytt platser i klassrummet. Vi har fått ett nytt schema, nu har vi bild på måndags morgnar och då jobbar vi med perspektiv. Vi har börjat jobba med gramatik i svenskan och i engelskan. I matten har vi börjat med bråktal. I torsdags hade vi flourtanten på besök men de var lite snåla för vi fick inga tandborstar :( . Idag skulle vi åka till kommunalhuset men det blev inställt så vi får komma dit någon annan dag. I torsdags hade vi halv dag och då fick vi sluta kl 12:30 och då hade vi idrott i 15 min. Den här veckan har varit rolig och har gått fort.



MvH/ Oscar.H ☺ och Victor.S ☺


Den här veckan har en fluor tant varit hos oss. Hon visade en film om tänder och om hur viktigt det är att borsta tänderna morgon och kväll. Men vi fick inte någon tandborste som vi trodde att vi skulle få.Vi har också haft bråk och decimaltal med Anne-marie i matte. Vi har också hafft svenska (gramatik)

LÄXOR 4AEngelska chapter 17
Ma sidan 156 till fredag
Klassfest på måndag i skolan, ta med fika!

Läxor 4a + 4b
NO läxa till måndag den 21/1. Eleverna ska teknikspana hemma efter 7 tekniska saker + ta med en teknisk sak till skolan.


Läxor 4b
Engelska till torsdag: Ord som finns i glosbok.
Svenska till torsdag: En text som innehåller många ord med dubbelteckning som ska skrivas som diktamen.
Matematik till fredag: Tabellerna 7+8.

Skolarbete 5abEn öde ö ska vara färdigskriven till senast fredag.
Europaarbetet ska vara färdigt för inlämning senast fredag.
No läxa 5b, till torsdag den 24/2. Eleverna ska teknikspana hemma efter 7 tekniska saker + ta med en teknisk sak till skolan.
Engelska läxa ( 7 verb i alla former) till onsdag 23/2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar