torsdag 10 mars 2011

Vecka 10

Edsvikens konstutsällning med 5ab












Hej!
Vi tycker det känns härligt att vara tillbaka igen efter ett skönt sportlov. Vi har som vanligt haft flitiga elever här uppe i Tallen som arbetat intensivt med både matte,svenska och mycket mer den här veckan.

Elevkommentarer:
Tjoo! Den här veckan har vi jobbat mycket med matte och gramatik i eng/sv. Vi har också jobbat med teknik i NO. På gympan har vi kört basket vi tyckte det var nice.
Imorgon ska vi på konsutställning i Edsviken det tror vi blir super duper NAJS. Det har varit en bra vecka för att vara första veckan efter lovet. Nu ser vi fram emot påsklovet :D Man kan äntligen spela fotboll på planen :D På sportlovet har vi åkt skidor i Alperna och Trysil. Men det är endå skönt att vara tillbaka i skolan med alla kompisar.Tack å hej leverpastej/ Noah och Sebbe

I veckan har vi jobbat med teknikspanar häftet som det heter :)
Den här veckan har också varit ganska kort tiden har gott snabbt:D
och det har också precis varit sport lov så nu börjar vi vänta på påsklovet och sedan SOMMARLOVET:D.I veckan har vi också jobbat mycket med Sverige det har varit jätte kul:)och i dag är det fredag och då ska tjejerna får ha musik själva och killarna likadant fast med Rakel då:)och så har vi haft bild:D och matte:)sv och sånt:)och nu är veckan snart slut och det är super najs:)
//: Ellen&Amanda:D<333333333333333333


Övrig information.
Torsdagen den 17/3 är det halvdag. Detta innebär att eleverna antingen kommer och äter lunch klockan 11.00 eller kommer när lektionerna börjar som vanligt klockan 12.00. Lunden är öppen från klockan 8.00 för de elever som behöver tillsyn.

Läxor 4a:
-Diktamen till onsdag.
-Engelska - singular + plural och 10 matord till torsdag.
-Matte individuella läxor

Läxor 4b:
- Matte - gör färdigt kapitel 4 till fredag.
- Geografi - läs sidorna 7-13 och gör en sammanfattning till tisdag.
- Engelska - prepositioner till torsdag
- Svenska - Återberätta en text med inlevelse till fredag.


Läxor 5ab
- Engelska - läs din text och förbered dig inför diskussion om texten.
- Matte - Eleverna ska vara klar med kap 8 till fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar