fredag 12 november 2010

Vecka 45

Hej allihopa!

Veckorna bara flyger förbi oss med stormsteg!

Vi har under veckan haft tre intensiva dagar då eleverna haft elevens val. Det har varit tre härliga dagar med mycket glada och inspirerande elever där humöret varit på topp.

Elevkommentarer:
Den här veckan har vi haft elevens val. På musiken har vi spelat ukelele,elgitar, bas, piano och akustisk gitar. Sen har vi också tränat på världens mäst irriterande låt som heter "stand bye me". Och på datakursen så har vi varit på tekniska museèt och lärt oss hur man styr robotar i robotverkstaden det var jätte roligt. Sen har vi också skrivit en power point presentation om något vi ville presentera och en word presentation om oss själva. /Melker och Vera 4a

Den här veckan har varit nice. Vi har haft elevens val, jag(Sebbe H) och Noah har haft Drama, det var kul, vi gjorde mini teatrar. Sista dagen skulle femmorna vara med i "Vi i Femman", så för att resten av grupperna inte skulle tappa en medlem så va alla femmor i sammma grupp. Vi gjorde succé! Alla i publiken skrek "En gång till!" Jag och Emelie var kidnappare/mördare, Noah var superhjälte med en trogen hund vid sin sida, Tuva och Norea var familj. // Sebbe H och Noah i 5B.

Lärarinformation På tisdag är det halvdag och det innebär att eleverna börjar kl 12.00. Meddela om ert barn ska vara på Lunden under förmiddagen och/eller lunch.

Vi vill påminna och hälsa er välkomna till föräldraveckan. Det går forfarande bra att anmäla er om ni önskar. Hör då av er till respektive lärare.

Läxor 5AB

Onsdag 17/11 - Engelska läxa, kunna preterium formerna som eleverna har fått på ett papper. Läsa och översätta kapitel 12.
Torsdag 18/11: Eleverna kommer ha en bokpresentation och bokkcafe. Eleverna ska presentera en bok som det har läst i mindre grupper samt lämna in en renskriven bokrecension, för hand eller på dator. Eleverna har fått en mall på hur det ska presenteras.

Tisdag 23/11 - No läxa, göra en undersökning hemma. Uppgiften ska skrivas i No-häftet.
Torsdag 25/11 - No läxförhör, kolla på lektionsanteckningar och läxor.

Läxor 4AB

Måndag 15/11 - No läxa, göra en undersökning hemma. Uppgiften ska skrivas i No-häftet.
So läxa 4B, sammanfatta text i historieboken s10-13.

Onsdag 17/11
So läxa 4A, sammanfatta text i historieboken s 10-13.

Torsdag 18/11 - Ma, veckomatte

Måndag 22/11 - No-läxförhör, kolla på lektionsanteckningar och läxor.


Trevlig helg!

Anki, Ingela, Mattias, Jeanette


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar