onsdag 18 maj 2011

Vecka 20

Hej allihopa!

Vilken vecka vi haft!

Femmorna har under veckan varit på Stockholms universitet och träffat forskare som svarade på alla möjliga frågor från klurig matematik till naturvetenskapliga frågor, super roligt!

Därefter gick vi vidare till naturhistoriska museet där eleverna fick arbeta vidare med tema liv i vatten. Eleverna var suveräna och arbetade hårt för att hinna med alla frågor vi förberett.

Igår var våra blivande sexor på besök i sina nya klasser, och dessutom fick vi träffa blivande fyror och även välkomna några nya elever till nästa års femmor.

Veckan avslutades med "talang 2011". Elever från år 4-5 uppträde i aulan och visade upp sina talanger, allt från dans till sång. Vi kan bara konstatera vilka otroligt duktiga och kreativa elever vi har. Lika fantastiskt är att det var elever från 4an och 5an som själva planerat, och presenterade hela tillställningen, och det är helt otroligt.


Påminnelse inför nästa vecka


På måndag den 23/5 är det idrottsdag. Om någon elev vill komma direkt till Vallen är det samling kl 8.30, och då måste ni föräldrar maila respetive lärare senast söndag. För de elever som åker med oss lärare från skolan är det samling kl 7.45 utanför klassrummen. 4B samlas 8.00 vid cykelstället bedvid busshållplatsen.
Ta med egen matsäck, glöm ej dryck.

Halvdag på fredag. Eleverna går mellan 08.00-12.30.

Läxor år
5ab
- Bokgruppen till den 23/5
- Kapitel 4 ska vara färdigt till nästa måndag,30/5.

4b

- Sv: Ord att stava: Tj-ljudet till torsdag
- Ma: Papper med de fyra räknesätten till fredag

Trevlig helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar