torsdag 5 maj 2011

Vilken kreativ vecka!









































Hej!

I år 5 har eleverna spelat upp sina pjäser i engelska och i NO har eleverna fått skapa olika konstverk med hjälp av olika naturmaterial ute på skolgården, med imponerande resultat. På engelska lektionerna har vi haft våra utbytesstudenter från Steamboat på besök.Bla har de presenterat sig själva och de har även berättat om skolan, maten, staden och även lite om USA.

Fyrorna har också varit kreativa under veckan och skapat oilka konstverk på skolgården med hjälp av naturmaterial. Steamboat var även och besökte 4ab.
En del elever i 4A har även hunnit redovisa sina SO arbeten om en "plats" under veckan.De övrigas redovisningar ser vi fram emot nästa vecka. Vi kan också berätta att skolgården blivit städad och fin av eleverna under veckan, då vi haft en gemensam städdag.Eleverna fick sen en liten belöning i form av glass.

Vi vill gratulera Johan Johannisson Lundquist, 4A som hade alla rätt i Kängurutävlingen, han var den enda i Sollentuna i årskurs 4 som hade alla rätt!
Ett stort GRATTIS!!


Naturskola för femmorna nästa vecka

På tisdag åker 5a på naturskola och på onsdag 5b. Vi kommer att ta med oss korv från skolan att grilla.
Glöm ej:
- Kläder efter väder.
- Ordentliga skor, gärna stövlar.
- Vattenflaska, ta gärna med varmchoklad.
- Kompletara gärna med en smörgås och frukt.

Läxor år 5ab
- Individuell läsläxa till måndag 9/5.

Läxor år 4
4A
Engelska kapitel 15 till torsdag
Diktamen e eller ä till torsdag

4B
Svenska-Diktamen: å-ljudet till fredag.
Matte-Skriv 3 egna subtraktionsuppgifter där det största talet ska innehålla minst en nolla, och där du måste låna över nollan för att kunna lösa uppgiften. räkna även ut uppgiften.
Engelska-De ord vi skulle förhört i torsdags hann vi inte med så vi gör det på tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar